Teunisbloemolie, bron van omega 6 vetzuur

Teunisbloemolie bron van omega 6

Omega 6 vetzuren, belangrijk voor je gezondheid.

Teunisbloemolie is rijk aan het onverzadigde omega 6 vetzuur gammalinoleenzuur (GLA).

GLA is een zeer waardevol en onverzadigd omega-6 vetzuur, dat nauwelijks in de voeding voorkomt en in het mensenlijk lichaam wordt gevormd uit (cis)linolzuur. Hoe belangrijk gammalinoleenzuur in de teunisbloemolie is, blijkt uit het volgende.

Gammalinoleenzuur heeft onder andere een ontstekingsremmende en immunomodulerende werking, is belangrijk voor de goede conditie botten en huid, bevordert een regelmatige vrouwelijke cyclus, is goed voor het zenuwweefsel en  bevordert een normale celdeling.

Daarnaast draagt gammalinoleenzuur ook bij aan een gezonde bloeddruk en cholesterolspiegel. Omdat teunisbloemolie dus dit belangrijke onverzadigde omega 6 vetzuur bevat, is het van onschatbare waarde voor ons mensen.  Maar ook dieren kunnen baat hebben bij teunisbloemolie en dit belangrijke GLA.  Lees op deze website ook hoe belangrijk omega 6 verzuren in teunisbloemolie voor vrouwen kunnen zijn.

Het kan de klachten die veel vrouwen bij menstruaties hebben, verlichten.

In veel omega 6 voedingssupplementen zit Teunisbloemolie verwerkt.

Voedingssupplementen en omega 6.

Als je bang bent voor een omega 6 tekort, er zijn ook veel voedingssupplementen waarin teunisbloemolie verwerkt is. In combinatie met lijnzaadolie en olijfolie bijvoorbeeld in omega 3, 6 en 9 vetzuren.  Teunisbloemolie is dus een belangrijke factor in de samenstelling van vetzuur producten die met meervoudig en enkelvoudig onverzadigde vetzuren te maken hebben en die bijdragen aan een betere gezondheid en verlaging van het cholesterolgehalte

Teunisbloemolie kopen?

Voor wie teunisbloemolie of een omega 3, 6 en 9 voedingssupplement met teunisbloemolie wil kopen kan dat online doen via deze website. Je vindt hier verschillende A merken op het gebied van teunisbloemolie. Bekende merken teunisbloemolie zijn onder andere Springfield, Arkocaps en Jacob Hooy.

Ook Lamberts heeft diverse teunisbloemolie formules voor vrouwen.

Maar ook bijvoorbeeld de teunisbloemolie van A Vogel is een bekend merk.

En natuurlijk kun je ook goedkope teunisbloemolie capsules of tabletten bij Etos of het Kruidvat kopen. En het loont wellicht de moeite om bij het assortiment teunisbloemolie producten van Holland and Barret ( voorheen de Tuinen ) te kijken of er daar een interessante aanbieding is. Soms kan je teunisbloemolie producten en ook omega 3, 6, 9 producten bij Holland and Barret kopen waarbij je voor het 2e artikel slechts 1 euro betaalt.

Waar kan je het beste je teunisbloemolie producten kopen?

Wij hebben voor je geselecteerd waar je het beste je teunisbloemolie producten kunt kopen.
Je koopt hier je teunisbloemolie met korting tot 30 %.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *